EGAŞ ISI VE NEM ÖLÇER HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

12.04.2014 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmeliğin 20. maddesinin 7. fıkrasına istinaden eczanelerde hafıza kaydı bulunan ısı ve nem ölçer bulundurulması zorunlu hale gelmiştir.

Türk Eczacıları Birliği kuruluşu olan EGAŞ bu konudaki çalışmalarını tamamlamış olup “İG 116” isimli cihazın istenilen özelliklerde olduğuna karar vermiştir.

ISO 9001:2008 belgelerine sahip, sesli uyarı ve SMS gönderebilme özelliği olan, geriye dönük hafıza kaydı yapabilen, limit değerlerini belirleyebilen, izleme, kontrol ve raporlama özellikleri bulunan, online GPRS veri izleme sistemine sahip “İG 116” isimli cihazı eczacılarımız KDV Dahil 650,00 TL bedel karşılığında EGAŞ-Eczane Gereçleri AŞ aracılığıyla temin edebilecektir.

Söz konusu cihazı temin etmek isteyen üyelerimiz www.egas.com.tr web adresinde bulunan sipariş formunun belirtilen esaslara uygun doldurularak, banka dekontu ile belirtilen numaraya fakslanması halinde, eczane için hazırlanarak eczane adresine kargo masrafı alınmadan gönderilecektir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Zonguldak Eczacı Odası