TEB ECZACILIK AKADEMİSİ EĞİTİMİ

27-28 Şubat 2016 (Cumartesi-Pazar) günlerinde Zonguldak Emirgan Otel’de, TEB Eczacılık Akademisi tarafından “TIBBİ CİHAZLAR VE MEDİKAL ÜRÜNLER” konulu 2 günlük Meslek İçi Eğitim program düzenlenecek ve katılımcılara sertifika verilecektir.

Tıbbi Cihazlar ve Medikal Ürünlerin eczanelerimiz tarafından daha aktif bir şekilde hastalara sunulması açısından önemli gördüğümüz bu program Prof. Dr. A. Yekta ÖZER Başkanlığında 5 kişilik ekip {Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Radyofarmasi Ana Bili Dalı Öğretim Üyesi} tarafından verilecektir. TEB Eczacılık Akademisi tarafından belirlenen katılım ücreti 75 TL’dir. Eğitim ücretlerinin TEB Eczacılık Akademisine Program öncesi gönderilmesi gerektiğinden, katılmak isteyen üyelerimizin en geç 24 Şubat 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza 75 TL göndererek isimlerini yazdırmaları rica olunur.

Zonguldak Eczacı Odası