LÖSEV Ramazan Ayı Banner Desteği Hakkında

13.06.2016
40.A.00/3151

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın Birliğimize yapmış olduğu bildirimde; Ramazan ayı boyunca yapılan bağışların Türkiye genelinde Vakfa kayıtlı lösemili ve kanser çocuklara ve ailelerine ulaştırılması amacı ile banner alanları için bilgilendirici görsellerin hazırlandığı, söz konusu görsellerin Ramazan süresinde banner alanlarında yayınlanması, web sitelerimiz aracılığı ile duyurulması sureti ile Vakfın Ramazan bağışlarına yönelik çalışmalarını daha çok kişiye duyurabilmek ve dikkat çekebilmek, dolayısıyla daha fazla çocuğa ve ailesine ulaşabilmek konusunda destek talepleri iletilmektedir.

İlgili görsellere http://www.losev.org.tr/filesfordownload/2016/ramazan/banner.html linkinden ulaşabilmekte olup, yazılarında ihtiyaç olması halinde özel boyutlardaki görseller için Lösev ile iletişime geçilebileceği aktarılmıştır.

Bilgilerinize saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY