Ecz.Özge Gürsel Hacıoğlu'na Destek Kampanyası

15.11.2016

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

İzmir Eczacı Odasının üyesi olan meslektaşımız Ecz. Özge Gürsel Hacıoğlu, geçirmiş olduğu talihsiz trafik kazası nedeniyle günlük yaşamını ve mesleğini gerektiği şekilde icra edememektedir.

Yaşanan bu acı olay karşısında meslektaşımızın bilgi ve becerilerine sahip çıkması, günlük yaşamını ve mesleğini sürdürebilmesi için, belirli özelliklere sahip dirsek üstü protez kullanmasının şart olduğu, ilgili protez fiyatının makul değerlerde olmayışı nedeni ile protezin temininde destek olabilmemiz adına başlatılmış olan destek kampanyası için TEB 3. Bölge İzmir Eczacı Odamız tarafından gerekli başvurular yapılmış olup, İzmir Valiliği'nin 05/10/2016 tarih ve 71556 sayılı yazısı ile gerekli yasal izinler alınmıştır.

Meslektaşımıza ihtiyaç duyduğu desteğin sağlanabilmesi için eczacı odalarımızın ve meslektaşlarımızın, kampanyaya gereken hassasiyeti göstereceği ve katkı vereceği inancındayız.

Destek kampanyasına bağışta bulunmak isteyen meslektaşlarımız, belirlenen banka hesabına doğrudan bağış yapabileceklerdir.

Bölge Eczacı Odalarımızın ve meslektaşlarımızın bağışta bulunabilecekleri banka hesap numarası;

Hesap ve IBAN numarası;
Vakıfbank Eşrefpaşa Şubesi Hesap
Adı: TEB 3.Bölge İzmir Eczacı Odası
IBAN No: TR 330001 5001 5800 7305 243657
Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Arman ÜNEY