Nöbetçi Eczane ve Yol Tarifi Uygulaması Hakkında

Günümüzün vazgeçilmezi akıllı telefonlar çoğu hastamız tarafından da kullanılmaktadır. Hastalarımız önceden de olduğu gibi tamamen mobil uyumlu odamız internet sitemizden nöbetçi eczane bilgilerine ulaşmaya devam etmekte ve bu yılın başında yayına geçen yenilenen tasarım sayesinde eczanelerimize yol tarifi alabilmektedir.

*** Eczanelerimizin konumları Google Haritalar’dan alındığı için google’a kayıtlı olmayan veya hatalı kaydı bulunan eczanelerimizin konumlarında hata olabilir. Bunun düzeltilmesi ve karışıklığa yol açmamak için en kısa sürede odamızla iletişime geçerek konum bilginizin düzeltilmesini rica ederiz.

Ana sayfadan nöbetçi eczaneler tıklandıktan sonra tüm bölgelerimizdeki nöbetçi eczaneler listelenmektedir.

1 – Açılır menüden arama filtrelenebilmekte ve o bölgenin nöbetçi eczanelerin listelenmesi sağlanabilmektedir.

2 – Günün bölgelerimizdeki Tüm Nöbetçi Eczaneler harita üzerinde gösterilebilmektedir. Bu kısımdan yol tarifi alınmamaktadır.

3 – Nöbetçi eczaneyi harita üzerinde görüntülemek ve yol tarifi almak için gösterilen linke tıklanılması yeterlidir.

Belirli Tarih aralığı ve bölge seçilerek nöbetçi eczanelerin listelenebildiği ve yazdırılabildiği kısım listenin altındadır.

Eczanelerimizin konumları Google Haritalar’dan alındığı için google’a kayıtlı olmayan veya hatalı kaydı bulunan eczanelerimizin konumlarında hata olabilmektedir. Konum verilerini nöbetçi eczanelerimiz yukarıda anlatıldığı şekilde kontrol edebilirler veya anasayfa ÜYELERİMİZ menüsünden bölge seçerek tüm eczanelerimiz listelenebilmekte ve kontrollerini yapabilmektedirler. Konumu hatalı eczacılarımızın en kısa sürede Odamızla iletişime geçerek konum bilgisini güncellemesi mağduriyetleri önleyecektir.

Hastalarımızın nöbetçi eczanelere erişimini kolaylaştıracak bu uygulamanın nöbetlerde telefonla yol tarifi yaptırılmasını da en aza indireceği ve nöbet yoğunluğunda bu yükü eczanelerimizden alacağı düşüncesiyle tüm nöbetçilerimize kolaylıklar dileriz.